Újra elérhető a bio hántolt szezámmag!
Újra elérhető a bio hántolt szezámmag!
Az Arrabbiata szósz a római konyha egyik legismertebb és legkedveltebb receptje. Nagyszerű alapanyag egy tészta öntethez, amelyet a világ minden táján ismernek. Ezt a szószt olasz paradicsompép, extra szűz olívaolaj és egy chil..
Az Arrabbiata szósz a római konyha egyik legismertebb és legkedveltebb receptje. Nagyszerű alapanyag egy tészta öntethez, amelyet a világ minden táján ismernek. Ezt a szószt olasz paradicsompép, extra szűz olívaolaj és egy chili paprikával készítjük. Azt mondhatjuk, hogy egy jó penne all'arrabbiata étel bármilyen helyzetben alkalmazható: barátok váratlan érkezése vacsorára, ebéd a tengernél.
Összetevők: Olasz paradicsomszósz (77%), extraszűz olívaolaj, glükózszirup, hagyma, paradicsompüré, só, szárított paradicsom, fokhagyma, chili (0,5%), cukor, bors.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 629 kJ/152 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 1 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 9,2 g/7,8 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 12 g/1,7 g |
Só (g/100g) | 0,75 g |