A bazsalikomos paradicsomszósz kitűnő mediterrán fűszer, egyszerű és ízletes. Ezt a szószt csak olasz paradicsompép, extra szűz olívaolaj és bazsalikom felhasználásával készítjük, a legédesebb és legérdekesebb az összes bazsali..
A bazsalikomos paradicsomszósz kitűnő mediterrán fűszer, egyszerű és ízletes. Ezt a szószt csak olasz paradicsompép, extra szűz olívaolaj és bazsalikom felhasználásával készítjük, a legédesebb és legérdekesebb az összes bazsalikom fajtából. Az összes száraz tésztával, valamint töltött tésztával (mint például a ricotta és a spenót): nincs sokoldalúbb szósz. A szósz készen áll a használatra, azt javasoljuk, hogy kissé melegítse (forrás nélkül), és adja hozzá a tésztához, végül egy szűz extra szűz olívaolajjal fejezze be a tálalást.
Összetevők: Paradicsomszósz (76%), extraszűz olívaolaj, Genoisi bazsalikom (4%), glükózszirup, hagyma, só, sűrített paradicsom, cukor, fokhagyma, fehér bors.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 557 kJ/134 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 1,1 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 7,3 g/5 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 11 g/1,1 g |
Só (g/100g) | 1,7 g |