A ricotta szósz klasszikus, egyszerű és ízletes öntet. Ezt a mártást kizárólag olasz paradicsompép, extra szűz olívaolaj és friss ricotta felhasználásával készítik. Ez utóbbi összetevő teszi a mártást krémessé és finommá, tökél..
A ricotta szósz klasszikus, egyszerű és ízletes öntet. Ezt a mártást kizárólag olasz paradicsompép, extra szűz olívaolaj és friss ricotta felhasználásával készítik. Ez utóbbi összetevő teszi a mártást krémessé és finommá, tökéletes a penne, orecchiette és tortiglioni készítménnyel. A Ricotta szerény eredetű sajt, amelyet ma nagyra becsülnek az alacsony lipidtartalomnak köszönhetően, könnyen emészthető és kalciumban gazdag. Csak meg kell főznie a tésztát, és egyszerre kell élveznie az ízletes és egészséges ételeket.
Összetevők: Olasz paradicsomszósz (71%), ricotta sajt (10%) (juhsajt savó, só), extraszűz olívaolaj, glükózszirup, hagyma, sűrített paradicsom, só, cukor, fokhagyma, fehér bors.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 616 kJ/148 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 2,7 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 9,1 g/7,4 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 11 g/2,9 g |
Só (g/100g) | 1,6 g |