Származási hely: Albánia Az egyébként csombor néven is ismert (egyesek szerint Erdélyből származó) fűszer alapeleme minden magyar konyhának. Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább burgonyához, g..
Származási hely: Albánia
Az egyébként csombor néven is ismert (egyesek szerint Erdélyből származó) fűszer alapeleme minden magyar konyhának.
Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább burgonyához, gombához, káposztához ajánljuk. Felhasználható még kolbászáruk, vadpácok, mártások, majonéz, ecetes és vizes uborka készítésekor.
Gyomorerősítő, görcsoldó, étvágygerjesztő, bélféregirtó, felfúvódást gátló hatása van.
Hüvelyes ételeket fűszerezve csökkenti azok "szeles" képességét.
Óvatosan használjuk, mert fokozott használata keserű ízzel párosulhat.
Összetevők: borsikafű* 100%
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.