A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél. A köles gyulladáscsökkentő, szabályozza a vércukorszintet és a ..
A köles gyulladáscsökkentő, szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, fluor, szilícium
Vitaminok: A, B1, B2, B3
Jótékony hatása: gyulladáscsökkentő, emésztés, vércukorszint szabályozás, zsíranyagcsere szabályozás, fogszuvasodás megelőzése
Felhasználása: müzlikbe, édességek készítéséhez
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 1482 kJ/ 354 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 13 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 80 g/ 1 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 3 g/ 1 g |
Rost (g / 100g) | 3 g |
Nátrium (mg / 100g) | 5 mg |