Összetevők: kakaópor* 100% Az erjesztett, megszárított és megpirított kakaóbabot megőrlik, ebből egy paszta készül - ezt az állapotot hívjuk kakaómasszának. Ebből kivonva a kb. 55%-nyi kakaóvaj nagyobb részét készül a 10-20..
Összetevők: kakaópor* 100%
Az erjesztett, megszárított és megpirított kakaóbabot megőrlik, ebből egy paszta készül - ezt az állapotot hívjuk kakaómasszának. Ebből kivonva a kb. 55%-nyi kakaóvaj nagyobb részét készül a 10-20% körüli kakaóvajat tartalmazó kakaópor.
A nyers kakaópor nagyszerű egészségügyi előnyöket kínál az emberi szervezet számára
A nyers kakaó tartalmazza azt a hangulatjavítót is, amit boldogság molekulának hívnak.
Bőségesen rendelkezik ásványi anyagokkal és vitaminokkal, gazdagon található benne foszfor, magnézium, réz és kálium, valamint A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin.
Erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően
Tökéletes alapanyaga a süteményeknek.
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.
HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 1014 kJ/ 242 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 23,08 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 12,63 g/ 0 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 10-12 g/ 5,7-8,24 g |
Rost (g / 100g) | 38,15 g |
Nátrium (mg / 100g) | 0 mg |