Ebben a receptben az olasz konyha két legfontosabb összetevője van kombinálva: paradicsompép és fekete olajbogyó. Egy egyszerű recept, amely azonban megtestesíti receptjeink összes olaszságát: íz és hitelesség, íz és józanság. ..
Ebben a receptben az olasz konyha két legfontosabb összetevője van kombinálva: paradicsompép és fekete olajbogyó. Egy egyszerű recept, amely azonban megtestesíti receptjeink összes olaszságát: íz és hitelesség, íz és józanság.
Összetevők: Olasz paradicsomszósz (73%), extra szűz olívaolaj, fekete olajbogyó (8%), glükózszirup, hagyma, paradicsompüré, só, cukor, bazsalikom, szárított paradicsom, fokhagyma, fehér bors.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 517 kJ/125 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 0,9 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 7,2 g/ 6 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 10 g/1,5 g |
Só (g/100g) | 1,2 g |