A Francesco pestoval és a genovai bazsalikommal elkészített peszto kizárólag védett eredetű liguriai bazsalikommal készítik, amely édességének, érzékenységének és aromájának intenzitása miatt a legjobb bazsalikom a piacon. A ba..
A Francesco pestoval és a genovai bazsalikommal elkészített peszto kizárólag védett eredetű liguriai bazsalikommal készítik, amely édességének, érzékenységének és aromájának intenzitása miatt a legjobb bazsalikom a piacon. A bazsalikom illatát az extra szűz olívaolaj határozott karakterével kombinálja. A tökéletes kombináció egy finom és kifinomult recepthez egyidejűleg.
Összetevők: Napraforgómag-olaj, kesudió, Genovese bazsalikom (12%), extra szűz olívaolaj, só, glükózszirup, Pecorino Romano sajt (juhtej, só, oltó), fenyőmag, dió, antioxidáns: aszkorbinsav, fokhagyma.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 2707 kJ/ 656 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 5,9 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 9,2 g/ 1,8 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 66 g/ 7,8 g |
Só (g/100g) | 2,5 g |