TERMÉKLEÍRÁS Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottórizs köz..
TERMÉKLEÍRÁS
Felhasználási javaslat:
Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottórizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön.
Rizottó receptfajták: csirkemájas, pirítottgombás, duplasajtos, spárgakrémes, koktélrákos, falusi, kolbászos-zöldborsós.
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 1469 kJ/ 346 kcal |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 77,8g/ 0,17g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 0,9g/ 0,19g |
Rost (g / 100g) | 1 g |